Henk Tepper: “Mag ik mij even voorstellen?”

Mag ik mij even voorstellen:

Henk Tepper

Henk Tepper

Mijn naam is Henk Tepper, ben 68 jaar jong en geboren in Kolham.
Na Mulo en Handelsavondschool te hebben doorlopen, ben ik begonnen te werken bij Kroon ijzerwaren en gereedschappen te Hoogezand. Vakdiploma’s behaald en werd chef bij Fokkema in Assen.

In 1967 een huishoudelijk -speelgoed winkel gestart in Zuidbroek, samen met vrouwlief. In 1973 een groothandel opgestart in luxe artikelen. In 1975 verkoop van stacaravans. In 1976 exploitatie van een Super de Boer Supermarkt-Slijterij te Zuidbroek. Idem in 1995 te Veendam en tegelijk een Slijterij in Hoogezand. Aantal medewerkers in 1995 rond de 150.

Tijdens mijn zakelijke loopbaan heb ik vele bestuursfuncties mogen bekleden in het verenigingsleven van Zuidbroek. Twee jaar raadslid voor de VVD in Menterwolde.

Waarom VVD “Leven en laten leven” vandaar dat het liberalisme me aanspreekt.

Sinds 2012 vice voorzitter van de VVD afd. Menterwolde/Veendam/Pekela.

Hobby’s: genieten van de dag.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply