Voorstellen: Ik ben Trusanne Meinders

Trusanne Meinders

Trusanne Meinders

Ik ben Trusanne Meinders, 35 jaar, woon met Jan Jouke Bouma en onze dochter Désirée (6) ruim 10 jaar in Zuidbroek. Ik woon met veel plezier in deze prachtige omgeving. De rust, natuur en ruimte en toch vlak bij de stad Groningen.

Ik werk voor Enexis, wij beheren het energienetwerk (elektriciteit en gas) in Noord-, Oost-  en Zuid- Nederland. Als Manager Engineering en Aanleg ben in verantwoordelijk voor 6 teams met technische vakmensen die zich dagelijks inzetten voor een betrouwbaar netwerk in Groningen. Een prachtige baan.

In mijn vrije tijd ben ik druk met de verzorging van onze dieren, paarden en honden. Ik rij met veel plezier paard en vind het leuk mijn kennis en ervaring te delen met kinderen en jeugd. Op zaterdag geef ik les aan huis.

De VVD fractie is voor mij een professionele groep betrokken Menterwolmers die zich graag inzetten om onze mooie gemeente nog leefbaarder en toekomst bestendiger te maken. De vrijheid om te zijn wie je bent, een goed klimaat voor ondernemers en bedrijven en kwalitatief goede faciliteiten voor onze inwoners. Hier maak ik me hard voor en maak ik graag een onderdeel van uit. Ik vind het fijn dat ik als inwoner betrokken ben bij belangrijke keuzes voor onze gemeente en een bijdrage kan en mag leveren.

De komende jaren zal ik mij met veel betrokkenheid en energie inzetten voor onze mooie gemeente. Ik kies voor Menterwolde VVD u toch ook?

 

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply